AANBOD LEERKRACHTEN EN LEERLINGEN BOUWONDERWIJS 2023-2024

Beste directeur, TAC, TA en leerkracht,

De opleidingskalender vervangt de catalogus ‘Aanbod onderwijs’ en zal vanaf dit schooljaar enkel digitaal beschikbaar zijn met een downloadbare printbare versie.

Door te klikken op de gewenste opleiding krijg je een overzicht van beschikbare data en de aanvraagmodaliteiten. Bijkomende Informatie over de opleiding en inschrijven is dan de volgende stap.

Na ontvangt van de aanvraag doen wij het nodige om de opleiding in te plannen. Als een opleiding op de gevraagde datum niet kan doorgaan contacteren wij de aanvrager om mogelijke alternatieven te bespreken.  U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving en ten laatste één week voor de start van de opleiding een definitieve bevestiging.

Indien u een opleiding wenst te annuleren, brengt u ons eveneens zo vlug als mogelijk op de hoogte. Bij laattijdige annulatie zonder geldige reden kan de kostprijs van de opleiding gefactureerd worden aan de school.

Bij opleidingen voor leerlingen is de permanente aanwezigheid van een begeleidende leerkracht vereist tijdens de volledige duur van de opleiding.

Heeft u de juiste opleiding gevonden? Schrijf u dan in via onze online inschrijvingstool.

Voor bijkomende informatie mail naar education@constructiv.be

Wij wensen u en uw leerlingen een zeer boeiend opleidingsjaar!

Nancy, Sarah & Frederik


Opleidingen LEERKRACHTEN

   ► Opleidingskalender

Nieuwe opleidingen:

Vernieuwd:

Tip:

Opleidingen LEERLINGEN

   ► Opleidingskalender

Nieuwe opleidingen:

Vernieuwd:

  • Duurzaam en Bijna Energieneutraal Bouwen (BEN)

Tip:

Opleidingen met beschikbare data: